Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Felnőtt háziorvosi rendelő

Egészségügy

HÁZIORVOSI KÖZLEMÉNY
 

Écs-Ravazd települések felnőtt háziorvosi körzetbe sorolt lakosságának száma 2.955 fő, ami számtanilag majdnem kettő és fél háziorvosi körzetnek felel meg. Ez azt jelenti, hogy minimum 2 fő háziorvos és 4 fő asszisztensnő szükségeltetne az Önök ellátásához.


Rendelési idő:

Hétfő: Écs 12:00-16:00

Kedd: Ravazd 08:00-13:00

Szerda: Écs 07:00-12:00

Szerda reggel 07:00-08:00 között kizárólag – előre egyeztetett – vérvételek zajlanak.

Csütörtök: Écs 08:00-11:00

Péntek: Ravazd 08:00-11:00
 

Időpontfoglalás
 

1. Elektronikus levél küldésével, panasz megadásával, konkrét személynév, születési dátum és TAJ szám, dátum és időpont megjelöléssel, amely a kérés beérkezését követő második munkanapon 16:00-ig legkésőbb visszaigazolásra kerül.
 A rendelő email címe : [email protected]

 

2. Telefonon, panasz megadásával, kizárólag NEM rendelési időben, azaz a rendelkezésre állás ideje alatt fogadunk. A rendelési időben érkezett hívásokat kezdeményezőket új hívásra fogjuk kérni. 
A rendelő telefonszáma: +36707743228
 

3. Személyesen - csak adott napra, indokolt esetben.
Az egészséget akutan veszélyeztető állapotú embertársunk természetesen soron kívül kerül ellátásra. Időponttal rendelkezőket szeretnénk az időpontjukban, vagy ahhoz nagyon közel ellátni. Időponttal nem rendelkezőknek - egészségi állapotuk függvényében - aznapra, vagy a következő napokra időpontot fogunk adni.

Ismétlődő receptek igénylése
 

  1. Elektronikus levél küldésével - konkrét személynév, születési dátum és TAJ szám, gyógyszernév és/vagy hatóanyag mennyiség megjelöléssel, amely a kérés beérkezését követő második munkanapon 16:00-ig legkésőbb visszaigazolásra kerül.
  2. Postaládába dobott levélke/boríték útján - konkrét személynév, születési dátum és TAJ szám, gyógyszernév és/vagy hatóanyag mennyiség megjelöléssel, amely a kérés beérkezését követő második munkanapon 16:00-ig legkésőbb visszaigazolásra kerül, amennyiben elektronikus levelezési cím, vagy telefonszám megadásra került.
  3. Telefonon - kizárólag NEM rendelési időben, azaz a rendelkezésre állás ideje alatt fogadunk. A rendelési időben érkezett hívásokat kezdeményezőket új hívásra fogjuk kérni.
  4. Személyesen - indokolt esetben.

A váróban való várakozás idejét szeretném a lehető legrövidebbre csökkenteni, de ez csak Önökkel, az Önök együttműködésével fog megvalósulni. Légúti tünetek esetén kérjük Önöket  mindannyiunk védelmében, különösen a koronavírusra tekintettel, hogy telefonon legyenek kedvesek bejelentkezni.


Az időpontfoglalást és az ismétlődő receptek igénylésének nem telefonon történő leadását azért szeretnénk hangsúlyozni, hogy a rendelési időben az effektív betegvizsgálatra és az ott megjelent embertársunk panaszaira összpontosíthassunk.


Táppénz igénylése

Kizárólag személyes megjelenés esetén kerül mérlegelésre. Nagyon indokolt esetben telefonon, vagy a legközelebbi hozzátartozó által fogadunk igényléseket.


Vérvétel

Berkesné Tündi személyének köszönhetően ez a szolgáltatás továbbra is igénybe vehető lesz díjfizetés megfizetése mellett. A vérvétel díja 3.000,- Ft/alkalom.

 

A ravazdi rendelőben KÉZI PATIKA működik a rendelési idő alatt!

 


Központi ügyelet telefonszáma: 1830
Központi ügyelet helye: 9090 Pannonhalma, Árpád utca 2.
Hétköznapokon 16:00-22:00

Hétvégén és munkaszüneti napokon 08:00-14:00

 

Együttműködésüket köszönjük!
Dr. Molnár Gyula
Écs és Ravazd háziorvosa